"Kampina" odustala od srpskih mlekara

Bez autora
May 23 2012

Kompanija "Frisland Kampina" odustala je od kupovine "Imleka" i "Mlekare Subotica" u vlasništvu "Denjub fuds grupe". Dve kompanije su 2. februara ove godine potpisale memorandum o razumevanju i akviziciji mlekara "Imlek" i "Mlekare Subotica" od strane "Frislend Kampine". Kako dve strane nisu uspele da postignu zadovoljavajući dogovor o uslovima transakcije doneta je odluka o obustavljanju daljih pregovora. "Imlek" i "Mlekara Subotica" zajedno opslužuju tržište od oko 25 miliona potrošača i imaju oko 1.470 zaposlenih. Ukupan prihod kompanija iznosi oko 270 miliona evra.

"Kampina" odustala od srpskih mlekaraKompanija "Frisland Kampina" odustala je od kupovine "Imleka" i "Mlekare Subotica" u vlasništvu "Denjub fuds grupe".

Dve kompanije su 2. februara ove godine potpisale memorandum o razumevanju i akviziciji mlekara "Imlek" i "Mlekare Subotica" od strane "Frislend Kampine". Kako dve strane nisu uspele da postignu zadovoljavajući dogovor o uslovima transakcije doneta je odluka o obustavljanju daljih pregovora.

"Imlek" i "Mlekara Subotica" zajedno opslužuju tržište od oko 25 miliona potrošača i imaju oko 1.470 zaposlenih. Ukupan prihod kompanija iznosi oko 270 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik